عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي



 
الرئيسيةبحـثالمجموعاتالتسجيلدخول
شاطر | 
 

 طريقة عمل الفراخ البانيــــه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ندى
مشرفة القسم
مشرفة القسم


انثى
الجنسية: مصرية
العمر: 31
عدد الرسائل: 53
تاريخ التسجيل: 17/02/2009
نقاط: 197

مُساهمةموضوع: طريقة عمل الفراخ البانيــــه   الإثنين 02 مارس 2009, 12:16 am



طريقة عمل الفراخ البانيــــه

المقادير :

نص كيلو صدور فراخ خاليه من العظم
بصله مفرومه +فلفل اسمر
عصير ليمونه
بيضه مضروبه بالشوكه عليها شويه فلفل اسمر
كيس فيجيتار الخاص بتتبيل الفراخ البانيه
شويه دقيق
زيت للتحمير





الطريقه :
نتبل الفراخ بالبصل والليمون والفلفل الاسمر ويترك فى التلاجه نص ساعه على الاقل




بعد خروجه من التلاجه نغمس قطع الدجاج فى البيض المضروب



ثم نغطيها بالدقيق ثم نغمسها فى البيض مره اخرى ثم نغطيها بالفيجيتار واللى ما عنده فيجيتار يستعمل السميط



ثم تحمر قطع الدجاج فى الزيت الغزير الحار وتجمل بحلقات البطاطس وتقدم





و بالف هنااااااااا..


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 

طريقة عمل الفراخ البانيــــه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: -